Pbk: 0-1 (Jocke E) 1-2 (Jocke E).
Laguppställning: Tovesson - David, Håkan, Böna, Christoffer (ny) - Simon, Robin,Petter, Frisk,Jompa - Jocke E Avb: Erik G, Lundberg, William

Referat:
Ett bra lag har tur brukar det heta och det stämmer på vårens upplaga av PBK.

För det var en hel del som inte stämde i spelet. Visserligen var de inledande 20 minuterna grymma och där borde laget egentligen dödat matchen (flera chanser fanns), men därpå blev det märkligt krampaktigt.
Dåligt med löpningar, dålig kommunikation gjorde såväl mittfält som anfall krampaktigt.
Samtidgt såg MBK sin chans och gjorde det de kan, kämpade. Något de gjorde bra.
Deras 1-1 var ett resultat av för mycket duttande med bollen på mittplan som resulterade i en brytning och därpå följande kontring.
När en minut återstod av matchen fick deras mittback hjärnsläpp och gav bort bollen till Jocke som enkelt rullade in den i mål och fastställde slutresultatet till 1-2.
Domaren hamnade olyckligt i fokus denna match och sådant drabbar nästan alltid det förande laget som denna kväll var pushers. 5 gula kort blev det allt som allt.
Det var en skön seger, inget att snacka om, alla var dock överens efteråt att det finns en del att slipa på. Förhoppningsvis har bitarna kommit på plats redan på fredag.